lördag 17 mars 2012

Adjö Vårt lilla hus!

2011-10-09

Vilket jobb för en flytt…packar och packar!
Vi har varit väldigt flitiga hela helgen och packat ned både kök och sovrum. Man tänker att man skall börja i tid men börjar då undra vad tid är/vart tar tiden vägen? Den RÄCKER ju aldrig till!
Känns både vemodigt och som en lättnad att flytta ifrån vårt KÄRA hus. Vemodet att lämna det lilla beslaget på takbjälken, vemodet att lämna drömspisen, vemodet att lämna trädgården som nu äntligen börjat växa till sig till den bild jag hade när vi flyttade in. Alla äppelträd, mina amerikanska blåbär, alla underbara rosor.

Lägenheten vi flyttar till är helt UNDERBAR och dessutom hela 160 kvm! Vi skall säkerligen kunna skapa vårt lilla näste där också. En del blommor följer med dit och huset kommer att få nya ägare som säkerligen älskar det lika mycket som vi har gjort. Bland alla dessa ting har jag ändå det viktigaste med mig, familjen <3
Nu börjar doften av äppelpaj sprida sig i huset, skall ta tag i Borsjtjen (Dan river rödbetor, morötter, lök och lite vitkål)! Det blir en riktigt härlig höstmiddag idag. Avslutar som vanligt med ett litet kvåt :)

1 kommentar:

Janell sa...

Varför flyttar ni från huset?